Putem spune ca nu doar la birou este nevoie de compartimentarea spatiului cu sticla. Chiar si rezidential acesta forma transparenta de impartire a spatiului este din ce in ce mai folosita. Transparenta inseamna puritate, ca nu ai nimic de ascuns ca totul este asa cum il vezi.
Sigur, pentru anumite zone folosirea sticlei sablate sau colorate aduce intimitatea de care ai nevoie.
Solutiile oferite de noi pleaca de la ideea ca orice persoana este diferita de cealalta la fel se intampla si cu firmele, fiecare are altfel de nevoii, altfel de solutii si atunci ca si furnizor trebuie sa raspunzi cu solutii unice in functie de spatiul dat si de dorinta expresa a clientului sau arhitectului.
Flexibilitatea de care am dat dovada la fiecare proiect executat ne-a adus recunoasterea generala in lumea arhitectilor ca fiind una dintre cele mai receptive firme din domeniu gata oricand sa puna in aplicare orice idee indrazneata.

 

partitionari birouri

Partitionari birouri cu sticla

Executam partitionari birouri cu sticla prin pereti despartitori adaugand acolo unde este necesar orice tip de usa din sticla

Firma noastra produce si monteaza partitionari de birouri oriunde in România, cu personal inalt calificat pentru acest tip de montaj. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem putem pune in opera orice tip proiecte fara nici un fel de compromis. Printr-o singura vizita la fabrica va veti convinge ca suntem firma potrivita pentru proiectul dvs.

Asteptam cu interes proiectele dvs. pentru a va oferii cel mai bun raport calitate pret.

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.